docent vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
-


Alle functie categorie├źn:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De docent vacatures in Friesland (Alle regio's)

Docent Nederlands 2018-11-19
FR-Drachten, Locatie/Standplaats Drachten Functieomschrijving De Nederlandse taal is in dit kleine landje erg belangrijk, maar gebruikt iedereen dit wel goed (genoeg)? Als het aan jou ligt wel, want als docent Nederlands help jij jouw leerlingen het maximale uit zichzelf te halen. Leerlingen van het VO of studenten van het MBO kunnen veel van jou leren en jij kunt als docent Nederlands via Randstad Onderwijs a Naar volledige vacature.
Praktijkdocent (tijdelijk) 2018-11-12
FR, Functieomschrijving Voor een school in Noord Nederland is Balans op zoek naar een: Praktijkdocent Als praktijkdocent ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opzetten van verschillende practica op het gebied van chemische analyses. Daarnaast beoordeel je rapporten van de studenten. De groep studenten zijn voornamelijk eerstejaars. Je bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en makkelijk Naar volledige vacature.
Docent 2e graads VO en MBO 2018-10-17
FR-Heerenveen, Locatie/Standplaats HEERENVEEN Functieomschrijving Docent voortgezet onderwijs (VO) of middelbaar beroeps onderwijs (MBO) gezocht. Jij bent de docent die leerlingen weet te overtuigen, jij kan in elke klas je weg vinden en jij kent je vak! Als docent Nederlands ben jij kapitein van t Kofschip en als ware neerlandicus ben jij iemand waar de schrijvers van de Dikke van Dale voor uitkijken. Als doce Naar volledige vacature.
Praktijkdocent / Analist (HLO) 2018-07-20
FR-LEEUWARDENLEEUWARDEN, Functieomschrijving Voor een school in Noord Nederland is Balans op zoek naar een: Praktijkdocent / Analist (HLO). Voor deze functie ben je 2,5 dag werkzaam als praktijkdocent en 2,5 dag werkzaam als analist. Dit maakt de functie uitdagend en afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en opzetten van verschillende practica op het gebied chemische analyses. Daarnaast beoordeel je rap Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed docent en : educatie