docent vacaturesVacatures Limburg infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Limburg


De populairste vacatures in Limburg
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De docent vacatures in Limburg (Alle regio's)

Docent natuurkunde (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Roermond, Locatie/Standplaats ROERMOND Functieomschrijving Twee elektronen zitten op een bankje. Het ene elektron kan totaal niet stilzitten en de ander vraagt: ‘Waarom ben je zo opgewonden?’ Zegt de ene: ‘Ik heb net een nieuwe baan gevonden!’ Begrijp jij bovenstaande mop en breng jij de lesstof ook op een leuke manier over aan jouw leerlingen? Dan zoeken wij jou! Je bent een leraar met een hart voor de lee Naar volledige vacature.
Docent natuurkunde (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Maastricht, Locatie/Standplaats MAASTRICHT Functieomschrijving Haal jij het beste uit de lessen voor de leerlingen? Geef je les onder het motto ‘eerst zien, dan geloven’? Vind je het leuk om in het voortgezet onderwijs en MBO les te geven? Randstad zoekt in de regio Limburg regelmatig naar docenten natuurkunde. Denk jij dat je het in je hebt om leerlingen te enthousiasmeren? Lees dan snel verder, klik op de s Naar volledige vacature.
Docent scheikunde (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Roermond, Locatie/Standplaats ROERMOND Functieomschrijving Lesgeven is jouw passie. Met jouw energie, vakinhoudelijke en vakdidactische vaardigheden maak je van elke dag een feest! Je bent de docent met de leukste proefjes in het klaslokaal en het vak scheikunde kent geen geheimen meer voor jou. Wij zoeken jou! Voor verschillende scholen in de regio Limburg zijn wij met regelmaat op zoek naar enthousiaste s Naar volledige vacature.
Docent Duits (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Roermond, Locatie/Standplaats ROERMOND Functieomschrijving Als je een volwassene vraagt wat zij zich qua lesstof nog herinneren van het vak Duits dan komen al snel de Duitse naamvallen ter sprake. Daar waar het voor een Duitser net zo vanzelfsprekend is als voor een Nederlander het gebruik van ‘de’ en ‘het’, blijken de naamvallen voor vele Nederlanders een echte breinbreker te zijn. Weet jij als docent Duit Naar volledige vacature.
Docent Nederlands (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Roermond, Locatie/Standplaats ROERMOND Functieomschrijving Hoe graag je ook in het Limburgs ‘kalt’ of in het Brabants ‘buurt’, jij als docent Nederlands weet als geen ander hoe belangrijk het is om Algemeen (Beschaafd) Nederlands te kunnen spreken. Men kan rustig wachten op de dag dat heel Holland Limburgs… spreekt, maar die dag zal niet snel aanbreken. Des te meer reden om leerlingen kennis bij te brengen Naar volledige vacature.
Docent scheikunde (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Maastricht, Locatie/Standplaats MAASTRICHT Functieomschrijving Ben jij het andere goud dat wij zoeken? Nee, we hebben het niet over zilver(Ag). Ben je in staat om je leerlingen enthousiast te maken in het vak dat jij zo liefhebt? Ben je creatief in het overbrengen van informatie aan je leerlingen? Werk je graag met jongeren? Voor de regio Limburg zijn wij voor verschillende scholen met regelmaat op zoek naar Naar volledige vacature.
Docent wiskunde (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Roermond, Locatie/Standplaats ROERMOND Functieomschrijving Op een school wil een onderwijzer testen of de kinderen nog wel kunnen hoofdrekenen. Hij geeft een opdracht aan Jantje. “Jantje, om een kamer te behangen heb je 7 rollen behang nodig. Een rol kost €11,35. Hoeveel kosten 7 rollen behang?” Jantje denkt heel lang en diep na. De onderwijzer kijkt hem aan en vraagt: “Weet je het al?” Waarop Jantje antwoo Naar volledige vacature.
Docent Duits (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Maastricht, Locatie/Standplaats MAASTRICHT Functieomschrijving Duitsland is met verre afstand de meest belangrijke handelspartner van Nederland. En met ruim 105 miljoen moedertaalsprekers is het Duits de grootste taal in de Europese Unie. Met het zicht op de toekomst is het voor leerlingen daarom enorm van belang om de taal te kunnen begrijpen, spreken en schrijven. Jij als docent Duits weet als geen ander ho Naar volledige vacature.
Docent Nederlands (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Maastricht, Locatie/Standplaats MAASTRICHT Functieomschrijving We horen en zien het steeds vaker: de Nederlandse taal verloedert. Maar niet als het aan jou, als bevlogen docent Nederlands, ligt! Krijg jij de rillingen van uitspraken als ‘ik ben groter als mijn broer’ of ‘hun gaan morgen op vakantie’? Krijg jij jeuk van berichten op sociale media waarin wordt geschreven over ‘me zusje’ en ‘jou fiets’? Wil jij, Naar volledige vacature.
Docent Engels (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Roermond, Locatie/Standplaats ROERMOND Functieomschrijving “It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves” en “Some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them”. Weet jij van welke Engelse toneelschrijver, dichter en acteur deze uitspraken zijn en kun jij leerlingen hier vol passie over vertellen? Of gebruik jij, als docent Engels, liever Netflix-series als Naar volledige vacature.
Docent economie/rekenen (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Maastricht, Locatie/Standplaats MAASTRICHT Functieomschrijving Ben je goed in het overbrengen van lesstof? Ben je een enthousiaste docent economie/rekenen? Ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Randstad is op zoek naar docenten economie/rekenen die willen werken in de regio Limburg. Dan is het 1+1=2, want wij zoeken jou! Klik snel op de solliciteerknop en laat ons weten waarom dit de baan is voor jou! Wij Naar volledige vacature.
Docent economie/rekenen (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Roermond, Locatie/Standplaats ROERMOND Functieomschrijving `Als er al een geheim voor succes is, dan is dat het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van iemand anders als dat van zichzelf.´ - Henry Ford (1863­1947, een Amerikaanse autofabrikant) Pas jij dit ook toe? En kijk je ook wel eens door de ogen van jouw leerlingen naar jouw lessen? Bedenk jij elke keer een andere manier om het uit Naar volledige vacature.
Docent wiskunde (1e en 2e graads) 2018-11-03
LI-Maastricht, Locatie/Standplaats MAASTRICHT Functieomschrijving Er zijn maar twee type mensen op aarde. Zij die wiskunde begrijpen en zij die geen wiskunde begrijpen. Behoor jij tot de eerste groep? Wil je graag jongeren helpen wiskunde te begrijpen? Lijkt werken in het voortgezet onderwijs (VO) en middelbaar beroepsonderwijs (MBO) je wat? Wij ontvangen met regelmaat vacatures van verschillende scholen in het Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Limburg :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed docent en : educatie