docent vacaturesVacatures Overijssel infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Overijssel


De populairste vacatures in Overijssel
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De docent vacatures in Overijssel (Alle regio's)

Docent / Onderzoeker Mechanica 2019-04-24
OV-Enschede, Voor de opleiding Werktuigbouwkunde zijn wij opzoek naar een docent Mechanica, om een nieuwe generatie studenten op te leiden. Functie omschrijving Je gaat studenten voorbereiden voor het uitdagende werkveld van de Werktuigbouwkunde door ze: kennis bij te brengen over mechanica en mogelijk andere richtingen binnen de werktuigbouwkunde; te begeleiden bij multidisciplinaire projecten, stages en afst Naar volledige vacature.
Docent/onderzoeker voor Video distributie over draadloze netwerken 2019-03-25
OV-Enschede, Saxion in Twente zoekt een zoekt een enthousiaste (software/system) engineer met interesse in het vakgebied van video distributie over draadloze netwerken. Is dit iets voor jou? Lees dan de vacature. Functie omschrijving Je komt te werken in een TechForFuture (TFF) project dat in het najaar van 2018 is gestart, en waarin onderzoek wordt gedaan naar verbeterde beleving voor bezoekers van de Militar Naar volledige vacature.
Docent Industrial Design Engineering / Onderzoeker lectoraat Advanced Forensic Technology 2019-03-11
OV-Enschede, Saxion in Twente is op zoek naar een Docent Industrial Design Engineering i.c.m. Onderzoeker bij lectoraat Advanced Forensic Technology. Heb je een afgeronde masteropleiding in Industrieel Ontwerpen of aanverwante studie? Bekijk dan deze vacature! Functie omschrijving Je gaat: 0,6 fte, participeren in het onderwijs studenten kennis en vaardigheden bijbrengen in Solid Works, materialen en productie Naar volledige vacature.
Docent Engels 2019-01-15
OV-Enschede, Word jij de nieuwe Docent Engels bij ROC van Twente? Bekijk dan deze vacature! Functie omschrijving Samen met twee collega’s verzorg je de lessen Engels binnen de opleiding Verpleegkunde. De doelgroep bestaat uit BOL en BBL studenten niveau 4. Het voorbereiden van lessen en natuurlijk het lesgeven behoren tot jouw taakgebied. Je werkt met de studenten toe naar het centrale examen Engels en gebruik Naar volledige vacature.
Docent / Onderzoeker Criminologie Integrale Veiligheidskunde / Security Management 2018-12-24
OV-Enschede, Ben je een criminoloog en heb je o.a. affiniteit met predictive profiling, terrorisme en radicalisering neem dan contact met ons op. Onze studenten en collega’s zijn opzoek naar een inspirerende docent/onderzoeker die zijn/haar kennis en werkervaring wil delen. In ons team ga je vakken als criminologie, sociologie en predictive profiling geven en up-to-date houden. Functie omschrijving Ben je een Naar volledige vacature.
Docent Bouwkunde / BIM Specialist 2018-12-19
enschede, Het team Bouwkunde / Bouwtechnische Bedrijfskunde is op zoek naar een bouwkundige BIM (Building Information Modelling) specialist met praktijkervaring. Wil jij ons team versterken en jouw (BIM)ervaring bij de beste Bouwkunde-opleiding van Nederland inbrengen? Functie omschrijving Je gaat: binnen de opleidingen Bouwkunde en/of Bouwtechnische Bedrijfskunde een belangrijke rol vervullen in de ontwikk Naar volledige vacature.
Docent Frans 2018-11-28
OV-Enschede, Locatie/Standplaats ENSCHEDE Functieomschrijving Docent Frans Enschede Wil jij graag het vak Frans op een enthousiaste en gepassioneerde manier aan leerlingen overbrengen? Dan zijn we op zoek naar jou. Bij Randstad Onderwijs zijn we op zoek naar docenten voor het vak Frans. Of jij nu op zoek bent naar een vaste baan in het onderwijs of dat je juist van afwisseling houdt en op verschillende scholen Naar volledige vacature.
Docent Engels 2018-11-28
OV-ENSCHEDE, Locatie/Standplaats ENSCHEDE Functieomschrijving Docent Engels Enschede Roep jij altijd dat je near-native bent en wil jij graag het Engels van jouw leerlingen naar een hoger niveau tillen? Dat komt goed uit! Randstad zoekt docenten die graag voor het vakgebied Engels aan de slag willen met de huidige jeugd. Ben je een bevlogen, bevoegde docent en zoek jij een nieuwe baan? Stop searching and press Naar volledige vacature.
Docent Nederlands 2018-11-28
OV-ENSCHEDE, Locatie/Standplaats ENSCHEDE Functieomschrijving Docent Nederlands Enschede Wil jij graag het vak Nederlands op een enthousiaste en gepassioneerde manier aan leerlingen overbrengen? Dan zijn we op zoek naar jou. Bij Randstad Onderwijs zijn we op zoek naar docenten voor het vak Nederlands. Of jij nu op zoek bent naar een vaste baan in het onderwijs of dat je juist van afwisseling houdt en op versch Naar volledige vacature.
Docent Agogische vakken 2018-11-20
OV-Enschede, Word jij de nieuwe Docent Agogische vakken bij ROC van Twente? Bekijk dan deze vacature! Functie omschrijving Het voorbereiden van lessen en natuurlijk het lesgeven, in een veilige en geborgen omgeving, aan onze studenten behoren tot jouw taken. De doelgroep is de BBL-student Pedagogisch Werk en Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4. Je vertaalt relevante en actuele kennis in uitdagende lessen. Ook Naar volledige vacature.
Docent Nederlands 2018-11-19
OV-Zwolle, Locatie/Standplaats ZWOLLE Functieomschrijving De Nederlandse taal is in dit kleine landje erg belangrijk, maar gebruikt iedereen dit wel goed (genoeg)? Als het aan jou ligt wel, want als docent Nederlands help jij jouw leerlingen het maximale uit zichzelf te halen. Leerlingen van het VO of studenten van het MBO kunnen veel van jou leren en jij kunt als docent Nederlands via Randstad Onderwijs aan Naar volledige vacature.
Docent natuur-/scheikunde 2018-11-13
OV-ENSCHEDE, Locatie/Standplaats ENSCHEDE Functieomschrijving Docent Natuur-Scheikunde Enschede Roep jij altijd dat je het niveau van jouw leerlingen voor het vak natuur- en scheikunde naar een hoger niveau wil tillen? Dat komt goed uit! Randstad zoekt docenten die graag voor het vakgebied natuur- en scheikunde aan de slag willen met de huidige jeugd. Ben je een bevlogen, bevoegde docent en zoek jij een nieuwe Naar volledige vacature.
Docent 2e graads 2018-10-17
OV-Zwolle, Locatie/Standplaats ZWOLLE Functieomschrijving Docent voortgezet onderwijs (VO) of middelbaar beroeps onderwijs (MBO) gezocht! Jij bent de docent die leerlingen weet te overtuigen, jij kan in elke klas je weg vinden en jij kent je vak! Jij bent dé kapitein van t Kofschip en als ware neerlandicus ben jij iemand waar de schrijvers van de Dikke van Dale voor uitkijken. Jij bent dat wiskundige wonder Naar volledige vacature.
Vrijwilligerswerk: docent 2018-09-20
OV-Hengelo, Vrijwilligerswerk: Instructeur m/v De stichting de Kapberg zoekt een enthousiaste, gemotiveerde en gecertificeerde instructeur (m/v) voor de lessen Taken en verantwoordelijkheden Je begeleidt c.q. geeft les aan ruiters met een beperking Je begeleidt de vrijwilligers en stagiaires en stuurt deze aan Werktijden Woensdagmiddag van 15.30 - 17.30 uur en/of Zaterdagochtend van 8.30 - 12.30 uur Jouw prof Naar volledige vacature.
Docent / Onderzoeker Thermische Werktuigbouwkunde 2018-08-14
OV-Enschede, Functieomschrijving Wil je jouw kennis en ervaring overdragen op studenten en in een gedreven team werken aan onderwijsvernieuwing? Functievereisten Ben je: in het bezit van een WO-Master Werktuigbouwkunde of van een verwante opleiding; een initiatiefrijke collega die studenten en collegas enthousiast kan maken en motiveren; breed inzetbaar als docent binnen de leerlijn Thermische Werktuigbouwkun Naar volledige vacature.
Docent Speciaal (Basis) Onderwijs 2018-08-09
OV-Nederland, Functieomschrijving Voor verschillende opdrachtgevers binnen het onderwijs, verspreid over het hele land zoeken wij zeer regelmatig Leerkrachten Speciaal (Basis) Onderwijs met het onderstaande profiel. Functie-eisen Je bent in het bezit van een PABO-diploma of een eerste- of tweedegraads bevoegdheid. Het speciaal onderwijs is jou bekend, je hebt ervaring binnen cluster 4. Het is een pré als je in Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Overijssel :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed docent en : educatie