docent vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De docent vacatures in Utrecht (Alle regio's)

docent / leraar VSO, (Nederlands, wiskunde, aardrijkskunde, economie, scheikunde en/of n 2019-03-06
UT-Utrecht, De VSO afdeling wordt bezocht door jongeren van 12 tot 20 jaar die een veelal een behandelrelatie hebben met een specialistische GGZ-instelling. De docenten geven les aan leerlingen binnen het gehele spectrum aan psychiatrische of gedragsstoornissen. Circa 90 leerlingen volgen jaarlijks, gedurende een periode van 6 weken tot 18 maanden onderwijs op het (V)SO. Op het VSO kan het niveau variëren van Naar volledige vacature.
Docent/trainer Fotografie 2019-01-25
UT-Utrecht, Kennis delen = kunde Functieomschrijving Voor het ROC MN zijn wij opzoek naar een ervaren docent/trainer fotografie. Je geeft iedere maandag de (technische) toelichting op het keuzedeel fotograferen, gedurende de les wordt er ook geoefend met fotograferen. Studenten moeten eerst het certificaat voor DSLR-camera halen alvorens deze te mogen gebruiken. Je verzorgt voor de studenten de specifieke les Naar volledige vacature.
Docent Nederlands Vast Dienstverband 2018-11-22
UT-Utrecht, In dienst bij 1 werkgever maar wel de optie om bij verschillende scholen in de keuken te kijken? Draai jij je hand niet om voor spellen, ontleden, lezen en schrijven? Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel! Functieomschrijving Jij kent als Docent Nederlands de mogelijkheden en beperkingen van een aantal gangbare methodes voor de grammatica en spelling van de Nederlandse taal. Door jouw ervaring wee Naar volledige vacature.
Docent Engels Vast Dienstverband 2018-11-22
UT-Utrecht, In dienst bij 1 werkgever maar bij verschillende scholen binnen kijken? Dat kan als je bij YER in dienst komt. Wij zijn altijd op zoek naar goede Engels docenten met passie voor hun vak. Klinkt dit interessant? Neem dan met ons contact op. Functieomschrijving Als docent Engels sta je voor de klas en draag je de verantwoordelijkheid voor het onderwijzen van de Engelse taal. Jij bent in staat om de Naar volledige vacature.
Docent Duits 2018-11-20
UT-Utrecht, Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Utrecht zijn we per direct op zoek naar een Docent Duits. Heb jij nog ruimte in je drukke agenda en vindt je het leuk om bij verschillende scholen binnen te kijken? Heb jij echt passie voor het onderwijs? Dan zoek ik jou! Functieomschrijving Verzorgen van lessen Duits. Welke leerjaren en niveaus doen wij in overleg met jou. Functie-eisen Eerste- of tweedegr Naar volledige vacature.
Docent Verpleegkunde 2018-11-19
UT-WOERDEN, Locatie/Standplaats WOERDEN Functieomschrijving Docent Verpleegkunde/Verpleegtechnische handelingen Heb je ruime werkervaring in verpleeg- en/of verzorgingshuizen of een ziekenhuis én een passie voor de gezondheidszorg? En je wilt je ervaring en enthousiasme overbrengen op studenten van het mbo? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een mbo in Zuid Holland noord ben ik op zoek naar docenten Verpleegku Naar volledige vacature.
Docent Datacommunicatie en/of Windows servers 2018-11-15
UT-Nieuwegein, Toe aan iets anders, maar wel nog passie voor het ICT vak? Kijk een naar deze job bij het ROC! Nog geen docentbevoegdheid? Geen probleem! Studenten zitten te springen om te leren van jouw praktijkervaringen en kennis op het gebied van ICT Beheer! Functieomschrijving Het ICT College van het ROC Midden Nederland is een college met enthousiaste en betrokken docenten en een groeiend aantal leerlingen. Naar volledige vacature.
Docent Maatschappijleer 1e graad 2018-11-07
UT-Utrecht, Voor een school in de regio Utrecht is YER per direct op zoek naar een Docent Maatschappijleer voor 7 lessen per week tot aan de kerst met optie op verlenging. De lessen worden gegeven op de maandag en donderdag Functieomschrijving Verzorgen van lessen Identiteit en Maatschappij aan de bovenbouw Havo/VWO. Functie-eisen Eerste graadsbevoegdheid Maatschappijleer afgerond; Recente relevante werkervar Naar volledige vacature.
Docent Engels 2018-10-19
UT-Utrecht, Voor meerdere scholen in de regio Utrecht ben ik op zoek naar Docenten Engels. Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel! Functieomschrijving Als docent Engels sta je voor de klas en draag je de verantwoordelijkheid voor het onderwijzen van de Engelse taal. Jij bent in staat om de leerlingen naar het juiste niveau te brengen van alle vijf taalvaardigheden (schrijven, luisteren, lezen, spreken en gespr Naar volledige vacature.
Docent Speciaal Onderwijs (basis/voortgezet) 2018-08-09
UT-Amersfoort, Functieomschrijving Wat zoeken wij: Wij zoeken voor verschillende opdrachtgevers verspreid over het hele land docenten met ervaring binnen het speciaal basis onderwijs of voortgezet onderwijs (SBO, SO, VSO) met PABO of tweedegraads lesbevoegdheid. Het gaat hierbij met name om de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Als Docent speciaal basis onderwijs ga je lesgeven aan kinderen met b Naar volledige vacature.
Docent ondernemerschap 2018-07-18
UT-Utrecht, Draag je ondernemde kennis over op SPW Studenten! Functieomschrijving Het ROC Midden Nederland zoekt een docent ondernemerschap. Je zal als docent je kennis en/of ervaring rondom ondernemerschap overdragen op sociaal/pedagogisch niveau 4 studenten. Ook is het belangrijk dat je kennis/ervaring van ondernemerschap kan vertalen naar ondernemerschap van een dienstverlenging. En het uitdagend vinden om Naar volledige vacature.
Docent Verpleegkunde 2018-07-17
UT-Utrecht, draag je kennis over naar de verpleegkundigen en verzorgenden van morgen! Functieomschrijving Het ROC Midden Nederland zoekt een docent verpleegkunde. Vanaf september starten er 2 groepen zij instroom bij het ROC MN voor een voortraject van 4 maanden om ABL kennis op te doen. Daarna zullen de studenten doorstromen naar VZ/MZ opleiding. Jij zal lesgeven aan deze groepen tijdens dit voortraject en j Naar volledige vacature.
Docent Verpleegkunde Gehandicaptenzorg 2018-07-17
UT-Utrecht, draag je kennis over naar de kraamverzorgende van morgen! Functieomschrijving Voor een VIG groep kraamzorg zoekt het ROC MN een docent gehandicaptenzorg. Jij zal je ervaring en kennis op dit vakgebied met hen delen op een aantal dagdelen: 27-9 (08.30 uur-15.45 uur), 22-11 (12.30 uur - 15.45 uur) 29-11 (12.30 uur tot 15.45 uur) Functie-eisen * recente ervaring/kennis als docent gehandicaptenzorg en Naar volledige vacature.
Docent Jeugd- & opvoedhulp 2018-07-17
UT-Utrecht, Draag je kennis over op studenten Sociaal en pedagogisch werk! Functieomschrijving Het ROC Midden Nederland is op zoek naar een enthousiaste docent jeugd- & opvoedhulp. Als docent jeugd-& opvoedhulp draag je actief je kennis en ervaring over aan niveau 4 studenten sociaal werk/Pedagogisch werk. Ook werk je nauw samen met andere vakdocenten. Het betreft 4 uren op de woensdagochtend. Eventueel is er Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed docent en : educatie