educatie ondersteunend vacaturesVacatures Noord Brabant infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Brabant


De populairste vacatures in Noord Brabant
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De educatie ondersteunend vacatures in Noord Brabant (Alle regio's)

Administratief schoolverlater 2019-05-04
NB-Oss, Wij verzorgen de administratie van hoofdzakelijk agrarische bedrijven. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de administratie opstellen aangiften omzetbelasting en loonbelasting. Aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Naar volledige vacature.
Van primair onderwijs naar het vo of mbo? 2019-02-12
NB-Breda, In het bezit van een pabo-diploma met (enkele) jaren werkervaring in het primair onderwijs en wil je graag de stap zetten naar het voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs, maar weet je niet precies hoe je dit kan aanpakken? Dan helpt Matchpartner Onderwijs je hier graag bij. Functieomschrijving Ben jij in het bezit van een pabo-diploma met (enkele) jaren werkervaring in het primair onderwijs en Naar volledige vacature.
Intercedent onderwijs regio noord Brabant 2018-12-20
NB-Eindhoven, Locatie/Standplaats EINDHOVEN Functieomschrijving Heb jij affiniteit met het onderwijs? Kom je graag bij verschillende instellingen over de vloer? Ben je gedreven en commercieel ingesteld? Dan is dit de functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een intercedent voor het onderdeel Randstad onderwijs. Jouw commerciële skills en netwerkvaardigheden komen in deze functie volop van pas. Als sales interced Naar volledige vacature.
Netwerkbeheerder in het onderwijs! 2018-12-06
NB-Tilburg, Functieomschrijving Als ervaren Netwerkbeheerder bij deze leuke organisatie ben jij diegene die helpt bij vraagstukken op het gebied van complexe netwerkproblemen met betrekking tot LAN, WiFi, WAN en security in het datacenter en bij klanten op locatie. Ben je een echte doorzetter in het troubleshooten en werk je graag aan innovatieve projecten, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je Naar volledige vacature.
Recruitment consultant Onderwijs 2018-11-08
NB-Breda, Vacature: Recruitment Consultant Onderwijs in Breda. Functieomschrijving De rollen netwerker, tekstschrijver, kansenpakker, searcher en gesprekpartner hebben we ondergebracht in één functie: Recruitment consultant. Een veelzijdige functie die veel van je vraagt, maar als jij uit het juiste hout bent gesneden vooral een functie die je uitdaagt en je energie geeft. Binnen Matchpartner Onderwijs werk Naar volledige vacature.
Leerkracht speciaal onderwijs 2018-11-03
NB-Eindhoven, Locatie/Standplaats EINDHOVEN Functieomschrijving Pedagogisch sterk, creatief, divers, enthousiast, bevlogen, flexibel, sterk klassenmanagement, aandacht, behulpzaam, vakinhoudelijk, energie, passie, sterk paar schoenen, ontwikkeling, mogelijkheden, talentontdekking, lef, collegiaal, verbinder, krachtig, waardering en inlevingsvermogen. Ben jij in het bezit van al deze kernwoorden? Als leerkracht Naar volledige vacature.
Groepsleerkracht speciaal onderwijs 2018-11-02
NB-Den Bosch, WIJ ZOEKEN JOU! Daan zoekt groepsleerkrachten voor het speciaal onderwijs. Kinderen in het so hebben behoefte aan extra ondersteuning op het gebied van hun sociaal/emotionele ontwikkeling en/of op het gebied van leren. Wij zijn op zoek naar leerkrachten die affiniteit hebben met deze complexe doelgroep en pedagogisch erg sterk zijn. Als je blij wordt van de kleine stapjes die jouw leerlingen maken Naar volledige vacature.
.Net developer Onderwijssoftware Inhouse 2018-11-01
NB-Helmond, .Net developer Onderwijssoftware Inhouse Wat ga je doen als.Net developer? Als.Net developer ga je aan de slag op inhouse basis bij dit kleinschalige IT organisatie in Helmond. Het development team bestaat uit 5 programmeurs en gezamenlijk ontwikkel je software voor het onderwijs. Denk hierbij aan toetsingsapplicaties, licentiesystemen en het maken van koppelingen tussen deze programmas. Als je a Naar volledige vacature.
Functioneel Beheerder met ervaring in zorg / onderwijs / overheid / non-profit / regio Den Bosch 2018-10-30
NB-Den Bosch, Heb je affiniteit met de branches zorg / overheid / onderwijs / non-profit? Werk je graag 36 uur die je zelf in kunt delen? Functieomschrijving Heb je affiniteit met de branches zorg / overheid / onderwijs / non-profit? Werk je graag 36 uur die je zelf in kunt delen? Lees dan snel verder! Samen met jouw collegas ben je ervoor verantwoordelijk dat de gebruikers goed met de systemen kunnen werken; Naar volledige vacature.
Onderwijskundige 2018-10-09
NB-Den Bosch, 0,8- 1 fte Wie: Onderwijskundige of opleidingskundige Wat: de opleidingen voorzien van onderwijskundig advies en ondersteuning Waar: ’s-Hertogenbosch Wanneer:per 7 januari 2019 of zo snel mogelijk Uitdagend werk Als onderwijskundige begeleid je twee opleidingen van de Academie voor Industrie en Informatica bij curriculumontwikkeling, het accreditatiewaardig blijven en het implementeren van de onde Naar volledige vacature.
Technisch onderwijsassistent, (0,8 fte, tijdelijk) 2018-10-02
NB-Eindhoven, De Faculteit Werktuigbouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven concentreert zich op het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe machines en producten. Daarbij vormen delen van wiskunde, natuurkunde, chemie en informatica belangrijke ondersteunende gereedschappen. Het vakgebied is een combinatie van fundamenteel theoretische aspecten en van modelvorming en praktische techniek. Er vindt veel s Naar volledige vacature.
Medewerker selectie en onderwijsondersteuning (1.0 fte) tijdelijk 2018-09-18
NB-Eindhoven, Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een tijdelijke Medewerker selectie en onderwijsondersteuning. In deze functie maak je deel uit van het team Education and Student Affairs (ESA). Het team ESA is verantwoordelijk voor de ondersteuning van al het onderwijs (bachelor en masteropleidingen) van de faculteit. Achter de schermen zorgt het voor een goed afgestemd curriculum, studieroo Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Noord Brabant :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed educatie, ondersteunend en : educatie