educatie ondersteunend vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De educatie ondersteunend vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Als PHP-er het verschil maken in het onderwijs? Hier kan dit 2018-11-24
NH-Haarlem, Functieomschrijving Als jonge PHP specialist weet je natuurlijk goed hoe je moet programmeren. Je kent de principes, je hebt gedegen werkervaring en weet alles van PHP. De verschillende frameworks zijn voor jou niet vreemd, bijvoorbeeld Laravel en Symphony. Men werkt hier met een eigen ontwikkeld framework waar je in dat geval snel mee zal leren werken. Klanten hebben namelijk allemaal verschillen Naar volledige vacature.
Leerkracht basisonderwijs / PABO docenten 2018-11-13
NH-Alkmaar, Locatie/Standplaats ALKMAAR Functieomschrijving Randstad Onderwijs zoekt regelmatig leerkrachten met een PABO diploma. Wil jij op een basisschool lesgeven of Algemeen Vormend Onderwijs (AVO) doceren in het MBO, in de provincie Noord-Holland (Den Helder, Alkmaar, Castricum, Purmerend, Zaandam, Haarlem)? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken docenten die zowel fulltime als parttime beschikbaar zijn. Vragen Naar volledige vacature.
Productmanager IT & Onderwijs Uitstekende Voorwaarden 2018-11-07
NH-Amsterdam, Ben jij een gedreven productmanager met people skills? Heb je gevoel voor commercie en kun je goed onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken? Dan zijn wij voor deze vacature op zoek naar jou! Productmanager Leren & Certificeren Als productmanager Leren & Certificeren ben je verantwoordelijk voor het managen van het Leren& Certificeren-domein. Het doel is hierbij om groei te realiseren rond de op Naar volledige vacature.
Ambulant hulpverlener binnen Praktijk- of Speciaal onderwijs 2018-10-08
NH-Amsterdam, Stichting Altra is op zoek naar bevlogen, zelfstandige hulpverleners voor de doelgroep 4-18 jaar: Ambulant hulpverlener binnen Praktijk- of Speciaal onderwijs regio Amsterdam en omstreken, 24-36 uur per week Functie-inhoud: Leg jij makkelijk contact met jongeren, weet je uit ervaring hoe je ze in beweging moet krijgen? Dan zoeken wij jou! Jij weet de juiste snaren te raken bij de jongere, het gezi Naar volledige vacature.
Begeleider Passend Onderwijs 2018-09-27
NH-Amsterdam, Stichting Altra zoekt meerdere kandidaten voor de functie van Begeleider Passend Onderwijs t.b.v. RvE Onderwijs, regio Amsterdam en Zaanstreek, voor minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week op basis van vervanging Functie-inhoud: De werkzaamheden van de begeleider Passend Onderwijs omvatten onderwijsondersteunende activiteiten binnen een of meer scholen voor voortgezet onderwijs, voor voortgeze Naar volledige vacature.
Schooldirecteur met onderwijskundig leiderschap 2018-09-14
NH-Amsterdam, Altra College zoekt enthousiaste kandidaten voor de functie van Schooldirecteur met onderwijskundig leiderschap T.b.v. Altra College Centrum te Amsterdam en omstreken, 40 uur per week (1,0 FTE). Functie-inhoud: Als Schooldirecteur werk je vanuit de RVE Onderwijs binnen onze unieke VSO school, waarin onderwijs- en jeugd & opvoedhulp met elkaar verbonden zijn. Je stuurt één of meerdere locaties aan Naar volledige vacature.
Intercedent Randstad Onderwijs, Alkmaar 2018-09-10
NH-Amsterdam-Duivendrecht, Locatie/Standplaats Amsterdam-Duivendrecht Functieomschrijving Functieomschrijving Wil jij werken voor een interessante onderwijsklant van Randstad en houd je van recuitment, begeleiding en relatiebeheer? Dan zij wij op zoek naar jou! Een mix van oprechte interesse in mensen en de drive om te scoren: dat is wat Randstad medewerkers kenmerkt en wat ons zo succesvol maakt. In de rol van intercedent Naar volledige vacature.
Begeleider Passend Onderwijs 2018-07-25
NH-Amsterdam, Stichting Altra zoekt meerdere kandidaten voor de functie van Begeleider Passend Onderwijs t.b.v. RvE Onderwijs, regio Amsterdam, voor minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week Functie-inhoud: De werkzaamheden van de begeleider Passend Onderwijs omvatten onderwijsondersteunende activiteiten binnen een of meer scholen voor voortgezet onderwijs, voor voortgezet speciaal onderwijs of op het middelb Naar volledige vacature.
Onderwijsassistent 2018-07-25
NH-Amsterdam, Stichting Altra zoekt kandidaten voor de functie van Onderwijsassistent We hebben plek voor nieuwe collega’s voor 2 FTE, locatie Bets Frijlingschool Functie-inhoud: Als Onderwijsassistent ondersteun je de leerkracht en begeleid je leerlingen. De begeleiding richt zich voornamelijk op de specifieke problematiek die deze leerlingen met zich meebrengen voor onderwijs. Daarnaast bied je praktische ond Naar volledige vacature.
Intercedent Randstad Onderwijs - Amsterdam 2018-07-17
NH-Amsterdam-Duivendrecht, Locatie/Standplaats Amsterdam-Duivendrecht Functieomschrijving Wil jij werken voor een interessante onderwijsklant van Randstad en houd je van recuitment, begeleiding en relatiebeheer? Dan zij wij op zoek naar jou! Een mix van oprechte interesse in mensen en de drive om te scoren: dat is wat Randstad medewerkers kenmerkt en wat ons zo succesvol maakt. In de rol van intercedent word je elke dag uit Naar volledige vacature.
Begeleider Passend Onderwijs met lesgevende taken 2018-07-16
NH-Amsterdam, Stichting Altra zoekt een kandidaat voor de functie van Begeleider Passend Onderwijs met lesgevende taken t.b.v. Altra TOP-klas, locaties MCO/ De Apollo/ Hogelant en Mundus, voor 32 uur per week Wij zoeken een specialist die zowel de ‘taal’ van de leerling, zorgfunctionaris als het docententeam spreekt, ondernemend is en goed weet in te steken op verschillende niveaus binnen de organisatiestructuu Naar volledige vacature.
Onderwijsassistent 2018-07-16
NH-Amsterdam, Stichting Altra zoekt kandidaten voor de functie van Onderwijsassistent t.b.v. Altra College, locatie Centrum, 40 uur (1 FTE) per week Functie-inhoud: Als Onderwijsassistent ondersteun je de leerkracht en begeleid je leerlingen. De begeleiding richt zich voornamelijk op de specifieke problematiek die deze leerlingen met zich meebrengen voor onderwijs. Daarnaast bied je praktische ondersteuning in Naar volledige vacature.
Online Marketeer - Randstad Onderwijs - Amsterdam & Landelijk 2018-07-09
NH-Amsterdam Zo- Diemen, Locatie/Standplaats Amsterdam Zo- Diemen Functieomschrijving Data Driven en met een pallet aan tooling weet jij aan welke knoppen jij moet draaien om traffic op een website te genereren en sollicitaties te verhogen. Jij kent de doelgroep en jij weet hoe je hen online moet bereiken en activeren! Trekt daarbij de doelgroep Onderwijs jou? En vind je het leuk om met jouw leaseauto langs onze vestiging Naar volledige vacature.
Docent ICT bij vooruitstrevende onderwijsinstelling 2018-06-27
NH-Amsterdam, Functieomschrijving Ervaring met OOP? Altijd al les willen geven? Of in het verleden al eens lesgegeven? En beschikbaar aankomend schooljaar? Dan is dit dé rol voor jou! Voorbereiden en uitvoeren van lessen afgestemd op leerbehoeftes; Verantwoordelijk voor toetsen van kennis en kunde van studenten; Evalueren van lessen; Uitvoeren van projecten gericht op applicatieontwikkeling en open source bestu Naar volledige vacature.
Directeur Onderwijs 2018-06-20
NH-Amsterdam, Per 1 september 2018 zoekt Altra een Directeur Onderwijs voor 40 uur per week die gericht is op verbinding en vernieuwing en voor wie werken binnen netwerken met partnerorganisaties vanzelfsprekend is. Ben jij een ondernemende en verbindende leider met visie op onderwijs, die medewerkers weet te inspireren? En wil jij al die kwaliteiten inzetten, zodat onze speciale leerlingen hun talenten optimaa Naar volledige vacature.
Manager servicedesk en servicemanagement bij een leuke onderwijsinstelling in regio Amsterdam 2018-06-20
NH-Amsterdam, Mooie uitdagende rol! Functieomschrijving Jouw teams zijn verantwoordelijk voor de ICT dienstverlening bij onze klant. Zowel de servicebalies, de servicedesk als de afdeling servicemanagement zullen onder jouw verantwoordelijk vallen. Onder jou staan een aantal coördinatoren die de teams als meewerkend voorman aansturen. Zij nemen de operationele taken op zich maar uiteindelijk ben jij eindverantw Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed educatie, ondersteunend en : educatie