educatie ondersteunend vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De educatie ondersteunend vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Ambulant Begeleider Speciaal Onderwijs, Proteus, Rotterdam 2018-12-17
UT-Rotterdam, Wat is jouw functie? Bij Proteus biedt je ëën op ëën begeleiding aan kinderen en jongeren thuis en op school. Als Ambulant Begeleider speciaal onderwijs kun je bijvoorbeeld begeleiding bieden aan een meisje van vier jaar met het syndroom van down die naar de kleuterklas gaat in het reguliere onderwijs. Je biedt haar ondersteuning bij het maken van sociale contacten tijdens het buiten spelen of bie Naar volledige vacature.
Ambulant Begeleider speciaal onderwijs Proteus Rotterdam 2018-12-12
UT, Wat is jouw functie? Bij Proteus biedt je ëën op ëën begeleiding aan kinderen en jongeren thuis en op school. Als Ambulant Begeleider speciaal onderwijs kun je bijvoorbeeld begeleiding bieden aan een meisje van vier jaar met het syndroom van down die naar de kleuterklas gaat in het reguliere onderwijs. Je biedt haar ondersteuning bij het maken van sociale contacten tijdens het buiten spelen of bie Naar volledige vacature.
PER DIRECT! JUNIOR SECRETARESSE bij HBO-onderwijsinstelling Utrecht (24 uur pw) 2018-11-27
UT-Utrecht, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER DIRECT voor een HBO-onderwijsinstelling in Utrecht op zoek naar een JUNIOR SECRETARESSE (24 uur per week; tijdelijke functie voor 3 maanden met optie op verlenging) In deze functie ondersteun je zowel de managers alsmede een aantal projecten op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied. Je werkt binnen een klein team. Tot je take Naar volledige vacature.
Ambulant Begeleider (speciaal) onderwijs, Rotterdam 2018-10-29
UT-Rotterdam, Lievegoed daagt jou uit als Ambulant Begeleider (speciaal)onderwijs om: in nauwe samenwerking met een multidisciplinair team de vertaalslag te maken tussen onderwijs en zorg. In de schoolsituatie biedt je (individuele) begeleiding/persoonlijke verzorging op momenten waar en wanneer er zich een vraag voordoet. Mede dankzij jouw inzet kunnen de leerlingen optimaal functioneren op school. Ondertussen Naar volledige vacature.
Java uitdaging voor het onderwijs! 2018-10-17
UT-Utrecht, Functieomschrijving Als eigenwijze developer kom je te werken met leuke collegas die graag bij willen blijven in hun vak. Het bedrijf heeft al prijzen gewonnen vanwege haar uitmuntende software oplossingen voor het onderwijs. Jij krijgt straks niet steeds een opdracht op je bureau die dan gedaan moet worden. Nee, wat hier gebeurt is dat jij zelf met je collegas kunt bedenken wat er morgen nodig Naar volledige vacature.
Projectmedewerker Onderwijskundige 2018-09-19
UT-Utrecht, Functieomschrijving Wat ga je doen als Projectmedewerker Onderwijskundige? Jij gaat als Projectmedewerker Onderwijskundige werken bij de afdeling Wetenschap en Opleidingen van het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie. Bij dit instituut verzorgen zij de opleiding tot pro Justitia rapporteur. Daarnaast bieden zij een keuzestage psychiatrie aan. Beide opleidingen werken me Naar volledige vacature.
Onderwijskundig personeel (trainer ICT&Office365) 2018-09-18
UT-Utrecht, Wat ga je doen? Als onze ideale “Educatie Consultant” adviseer je onze klanten rondom hun ICT-vraagstukken, bijvoorbeeld tijdens locatiebezoeken. Hierbij ligt de nadruk op kennis delen en effectief samenwerken, zowel met je collega’s als met onze klanten. Je expertise ligt op het gebied van o.a. het verzorgen van ICT-trainingen, demo’s en-of inspiratiesessies b.v. ten behoeve van o.a. Microsoft, w Naar volledige vacature.
Secretaresse bij HBO onderwijsinstelling Utrecht (32 uur) 2018-09-11
UT-Utrecht, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Utrecht is voor een grote HBO onderwijsinstelling MET SPOED op zoek naar een SECRETARESSE (32 uur per week (dinsdag t/m vrijdag) Duur opdracht: 6 maanden. In deze functie ondersteun je in een team meerdere afdelingshoofden op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Tot je taken behoren: = aanspreekpunt zowel binnen als buiten de orga Naar volledige vacature.
Ambulant Begeleider (speciaal) onderwijs, Rotterdam 2018-09-10
UT-Rotterdam, Lievegoed daagt jou uit als Ambulant Begeleider (speciaal)onderwijs om: in nauwe samenwerking met een multidisciplinair team de vertaalslag te maken tussen onderwijs en zorg. In de schoolsituatie biedt je (individuele) begeleiding/persoonlijke verzorging op momenten waar en wanneer er zich een vraag voordoet. Mede dankzij jouw inzet kunnen de leerlingen optimaal functioneren op school. Ondertussen Naar volledige vacature.
Planner 2018-09-06
UT-Utrecht, Functieomschrijving Voor één van onze opdrachtgevers, een specialist in de opleidingsbranche, zijn wij op zoek naar een Planner. Als planner zorg jij ervoor dat alle planningswerkzaamheden goed en volledig worden gecoördineerd. Jij gaat accuraat te werk en weet goed om te gaan met stresssituaties. Daarbij zorg je ervoor dat je vooruit kijkt en meedenkt in het optimaliseren van rooster trainingen. Naar volledige vacature.
Medior .Net Developer Onderwijs Microsoft technologieën 2018-08-15
UT-Utrecht, Medior .Net Developer Onderwijs Platform Microsoft .Net technologieën Wat ga je doen? Je gaat als Medior .Net developer diverse innovatieve, nieuwe projecten onder je hoede nemen bij deze organisatie. Binnen het scrum team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en beheren van de bestaande informatiesystemen. De omgevingen waar je je focus in hebt zijn gebaseerd op de nieuwste Mi Naar volledige vacature.
Docent Speciaal Onderwijs (basis/voortgezet) 2018-08-09
UT-Amersfoort, Functieomschrijving Wat zoeken wij: Wij zoeken voor verschillende opdrachtgevers verspreid over het hele land docenten met ervaring binnen het speciaal basis onderwijs of voortgezet onderwijs (SBO, SO, VSO) met PABO of tweedegraads lesbevoegdheid. Het gaat hierbij met name om de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Als Docent speciaal basis onderwijs ga je lesgeven aan kinderen met b Naar volledige vacature.
Expertprogramma Leerkrachten Speciaal Onderwijs 2018-08-09
UT-Amersfoort, Expertprogramma Leerkrachten Speciaal Onderwijs Functieomschrijving Als (bijna) afgestudeerde leerkracht ben jij op zoek naar een baan waar je blij van wordt. Een baan als juf of meester, dat is waar jij voor gestudeerd hebt! Nu je het diploma (bijna) binnen hebt, is het tijd om de leuke baan te vinden op een school die bij jou past. Maar, waar moet je beginnen? Hoe weet je welke banen er zijn? We Naar volledige vacature.
Planner Opleidingen & Examens 2018-07-26
UT-Nieuwegein, De functie Als Planner ben je verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van de capaciteit van trainers, examinatoren en leermeesters, naast de inzet van trainingsmiddelen en locaties. Je vertaalt de wensen van klanten naar mogelijkheden binnen de beschikbare capaciteit. Daarnaast stuur je de Marketing en Sales afdeling proactief, om capaciteit om te zetten naar kansen in de markt. Je signaleert Naar volledige vacature.
Fullstack .NET Developer Onderwijs 3.200 - 4.800 2018-07-26
UT-Vianen, Functieomschrijving Fullstack .NET Developer Onderwijs 3.200 - 4.800 Voor de vacature als Fullstack .NET Developer Vianen Onderwijs ga je het volgende doen: Wij zijn op zoek naar een Full-stack .NET Developer (m/v) voor 32-40 uur per week. Wij zoeken iemand die zorgvuldig en zelfstandig kan werken aan de verbeteringen en vernieuwingen van onze applicaties. Pro-activiteit, communicatieve vaardighed Naar volledige vacature.
Traineeship Onderwijs & Jeugd 2018-07-20
UT-Amersfoort, xx Functieomschrijving Ben jij benieuwd hoe het is om in de publieke sector te werken? BMC Implementatie, marktleider op het gebied van het detacheren van professionals in de publieke sector, start 1 Oktober 2018 met een traineeship Onderwijs & Jeugd. Hiervoor zoeken wij jonge toptalenten die als trainee hun carrière binnen de onderwijs- en/of jeugdsector willen starten. Het traineeship duurt ande Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed educatie, ondersteunend en : educatie