kinderopvang vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
-


Alle functie categorie├źn:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De kinderopvang vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Manager Kinderopvang 2019-03-25
NH-Weesp, Manager kinderopvang (32 uur per week) Over Kidswereld Kinderopvang Kidswereld is een kleinschalige organisatie met een zestal vestigingen in Weesp en omgeving. Zij bieden diverse vormen van opvang aan een steeds groeiend aantal kinderen. Binnen Kidswereld krijgen kinderen de ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Medewerkers krijgen ook de ruimte voor eigen inbreng Naar volledige vacature.
Pedagogisch medewerk(st)er kinderopvang 2019-02-02
NH-Amsterdam, KINDERDAGVERBLIJF POMYDO zoekt:: PEDAGOGISCH MEDEWERK(ST)ER voor: *kinderopvang: baby, dreumesgroep (0-1,5 jaar) *min. 26 uur Functie-eisen: *min. MBO-dipl. van kindgerichte opl. *flexibel inzetbaar Wij bieden: een gezellige en knusse werkomgeving, een leuk team en fantastische kinderen. Sollicitaties richten aan: Kinderdagverblijf Pomydo T.a.v. Y.B. van Dormolen Amaliastraat 5 1052 GM Amsterdam k Naar volledige vacature.
Pedagogisch medewerker kinderopvang / pedagoog 2018-08-27
NH-Amsterdam, Jij bent: Op zoek naar een uitdagende baan op diverse groepen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Je hebt de ambitie om op termijn meer beleidszaken in je taken pakket te krijgen en naast groepswerk ook een leidinggevende positie te gaan vervullen. Je bent positief ingesteld, ruimdenkend, flexibel, leergierig en handelt professioneel en in het belang van het kind. Je staat open voor het Naar volledige vacature.
Traineeship Kinderopvang 2018-07-19
NH-Purmerend, Heb je je PW3 of PW4 diploma net behaald en sta je voor de keuze: ga je werken of verder leren? Met het traineeship bij SKOP hoef je niet te kiezen! Als trainee bij SKOP doe je namelijk werkervaring op en leer je verder. En het mooie is dat je daarmee tegelijkertijd geld verdient. We bieden twee soorten traineeships aan: het SKOP Traineeship en het SKOP Traineeship Plus. Hieronder je wat dit Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed kinderopvang en : educatie