leerkracht vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
-


Alle functie categorie├źn:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De leerkracht vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Leerkracht hoogbegaafdheid basisschool HAPPY KIDS in Utrecht 2018-12-23
UT-Utrecht, Ben jij die zeldzame leerkracht met kennis van hoogbegaafdheid & ervaring met HB onderwijs? Dan zoeken wij jou! Per direct zoeken wij: HB leerkracht voor groep 4/5/6 & inval leerkrachten Wie zoeken wij? HAPPY KIDS is op zoek naar ondernemende, gepassioneerde en professionele leerkrachten die het als een uitdaging zien om verder mee te bouwen aan een school voor voltijds HB onderwijs die niet meer Naar volledige vacature.
leerkracht 2018-12-13
UT-Utrecht, Ben jij die zeldzame leerkracht met kennis van hoogbegaafdheid & ervaring met HB onderwijs? Dan zoeken wij jou! Per direct zoeken wij: leerkracht voor 4 dagen voor groep 2/3 (ma-do) & inval leerkrachten. Wie zoeken wij? HAPPY KIDS is op zoek naar ondernemende, gepassioneerde en professionele leerkrachten die het als een uitdaging zien om verder mee te bouwen aan een school voor voltijds HB onderwi Naar volledige vacature.
Expertprogramma Leerkrachten Speciaal Onderwijs 2018-08-09
UT-Amersfoort, Expertprogramma Leerkrachten Speciaal Onderwijs Functieomschrijving Als (bijna) afgestudeerde leerkracht ben jij op zoek naar een baan waar je blij van wordt. Een baan als juf of meester, dat is waar jij voor gestudeerd hebt! Nu je het diploma (bijna) binnen hebt, is het tijd om de leuke baan te vinden op een school die bij jou past. Maar, waar moet je beginnen? Hoe weet je welke banen er zijn? We Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed leerkracht en : educatie