training vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Docent
Educatie ondersteunend
Kinderopvang
Leerkracht
Opleiding
Training
universiteit

De training vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Docent/trainer Fotografie 2019-01-25
UT-Utrecht, Kennis delen = kunde Functieomschrijving Voor het ROC MN zijn wij opzoek naar een ervaren docent/trainer fotografie. Je geeft iedere maandag de (technische) toelichting op het keuzedeel fotograferen, gedurende de les wordt er ook geoefend met fotograferen. Studenten moeten eerst het certificaat voor DSLR-camera halen alvorens deze te mogen gebruiken. Je verzorgt voor de studenten de specifieke les Naar volledige vacature.
Trainer palliatieve zorg 2019-01-19
UT-Zeist, Kennis delen = kunde Functieomschrijving Ten behoeve van het ROC MN - bedrijfsopleidingen zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren trainer palliatieve zorg. Voor bedrijfsopleidingen van het ROC MN verzorg je de lessen/trainingen bij de opdrachtgever van het ROC MN op de lokatie van de opdrachtgever. Dit is voor deze opdracht de locatie Zeist. De groep zal bestaan uit 16 deelnemers die reeds w Naar volledige vacature.
Ervaren assessor trainer 2018-11-30
UT-Amersfoort, Functieomschrijving Wij zoeken voor een opdrachtgever van het ROC Midden Nederland een gecertificeerde assessor trainer. Ben jij die trainer die medewerkers verder weet te ontwikkelen naar competenties om op professionele wijze praktijkexamens (binnen de zorg) af te nemen. Verder zijn de subtrainingsdoeleinden: het geven van ontwikkelingsgerichte feedback, coachen van de werkbegeleiders, belang va Naar volledige vacature.
Onderwijskundig personeel (trainer ICT&Office365) 2018-09-18
UT-Utrecht, Wat ga je doen? Als onze ideale “Educatie Consultant” adviseer je onze klanten rondom hun ICT-vraagstukken, bijvoorbeeld tijdens locatiebezoeken. Hierbij ligt de nadruk op kennis delen en effectief samenwerken, zowel met je collega’s als met onze klanten. Je expertise ligt op het gebied van o.a. het verzorgen van ICT-trainingen, demo’s en-of inspiratiesessies b.v. ten behoeve van o.a. Microsoft, w Naar volledige vacature.
Medewerker Project Bureau Training & Coaching 2018-07-23
UT-Utrecht, Medewerker Project Bureau Training & Coaching Training & Coaching – Administratief – Utrecht – 24 uur – Tijdelijk Ben jij gek op het regelen van dingen? Gestructureerd en accuraat? Verzorg jij graag goede service naar de klant en collega? En ben jij een echte doorpakker? Dan zoeken wij jou! Het bedrijf Deze marktleider in Nederland, is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leef Naar volledige vacature.
Hockeytrainer 2018-07-09
UT-AMERSFOORT, Locatie/Standplaats AMERSFOORT Functieomschrijving Ben jij elk weekend te vinden op de hockeyvelden? Of lijkt het je leuk om hier je zaterdag door te brengen? Voor een hockeyclub in Amersfoort zijn wij per september op zoek naar een trainer voor 32 zaterdagochtenden. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Je gaat aan de slag als trainer van de benjamins op de club Naar volledige vacature.
Zelfstandig Trainer/Coach 2018-06-20
NH-Nieuw-Vennep, Zelfstandig trainer/coach (Consultancy/Training/Advies) Steyn & Allberg Nederland B.V. Luzernestraat 37A 2153 GM Nieuw-Vennep Functieomschrijving: Steyn&Allberg, één van de snelst groeiende trainingsorganisaties van Nederland zoekt gemotiveerde (commerciële) professionals, die zelfstandig ondernemer willen blijven of worden. • Ambitieuze organisatie • Inspirerend team van ervaren collega’s • Een a Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een educatie baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed training en : educatie